clinica implantologie ioan sirbu

Clinica de Medicina Dentara si Implantologie Orala Profesor Universitar Doctor Ioan Sirbu

Despre noi

Numele meu este Dr. Ioan Sarbu si sunt profesor universitar in cadrul Facultatii de Medicina Dentara, Universitatea de Medicina si Farmacie Dr. Carol Davila, București, România, unde coordonez Departamentul Implantologie Orală.

Sunt membru al Academiei Americane de Implant Stomatologie si sunt președintele Asociației Române de Implantologie Orală și Biomateriale. Trebuie să menționez că mi-am îndeplinit formarea mea medicală în implantologie orală la New York University - Departamentul de Implantologie Orală sub coordonarea profesorului Leonard Linkow.

În prezent, sunt CEO-ul clinicii particulare CMI "Dr. Ioan Sîrbu", cu sediul în București, România și sunt managerul cursului național de formare post-universitară în implantologie orală acreditat de Ministerul Român al Sănătății.

Activitatea mea clinica se desfasoara in clinica privata si consta in abordarea patologiei dentare, în principal implantologie orală.

Până în prezent, am introdus mai mult de 25.000 de implanturi în timpul unei perioade de peste 20 de ani de activitate medicală.

Am efectuat mai mult de 3.000 de interventii chirurgicale de nivel ridicat de complexitate și magnitudine și mai mult de 5.000 de interventii chirurgicale de nivel mediu și scăzut de complexitate în domeniul chirurgiei orale.

Sunt autorul a 9 brevete în domeniul implantologiei orale, prin care am cercetat și promovat noi tipuri de implanturi dentare și echipamente chirurgicale adecvate, precum și tehnici medicale și protocoale de tratament.