Implantologie Orala

Clinica de Medicina Dentara si Implantologie Orala - Prof. Dr. Ioan Sirbu

Implantologie Orala

"Clinica de Medicina Dentara si Implantologie Orala-Prof. Dr. Ioan Sirbu" ofera pacientilor servicii stomatologice PREMIUM, intr-o atmosfera calda, prietenoasa, in care tratamentul este marcat de profesionalismul echipei medicale care face ca timpul petrecut de pacienti in clinica noastra sa fie cat mai agreabil.

Clinica noastra este dotata integral cu tehnologie performanta de ultima generatie, dispunand in acest sens de unituri dentare Planmeca Sovereign, radiologie Planmeca Ortopantomograf 3D, aparatura cea mai performanta in domeniul sterilizarii-Gentinge K 5+, aparatura si instrumentar specializat in domeniul inserarii implantelor dentare, sala de interventie chirurgicala complet echipata, inclusiv cu monitor de supraveghere a functiilor vitale pe timpul interventiei, instalatie de oxigen, aparatura de anestezie prin inhalo-sedare, lampa de albire cu accelerator de albire, aparat de realizare prin centrifugare a membranelor P.R.F. (Platelat Richi Fibrin-trombocite bogate in fibrin)

Preocuparea de baza a clinicii noastre o reprezinta inserarea de implanturi cat si restaurarea protetica pe implanturi, utilizand in acest sens cele mai moderne tehnici in domeniul implantologiei orale, calitatea tratamentelor si lucrarile protetice fiind asigurate de echipa de medici recunoscuti in acest domeniu.

Clinica noastra se adreseaza atat pacientilor cu o situatie clinica simpla cat si celor cu o patologie complexa, iar medicul care va consulta si va evalueaza starea de sanatate dentara va discuta cu dumneavoastra despre solutiile de tratament, costuri si timpul in care va fi efectuata.

In contextul in care situatia clinica implica si prestatii din domeniul chirurgiei orale, chirurgiei parodontale sau endodontie, toate aceste manevre medicale se executa in clinica noastra utilizand tehnicile de maxima actualitate, chiar de avangarda in fiecare domeniu.

Efectuam:

  • inserare de implanturi atat imediat post-extractional cat si in creste edentate vindecate
  • elevatia si augumentarea sinusurilor maxilare, in majoritatea cazurilor, in aceeasi sedinta inserandu-se si implanturile;
  • one day-implant-one stage surgery-practica utilizata de multa vreme in clinica noastra prin care asiguram pacientilor (la care acest procedeu este pretabil) concomitent si in aceeasi zi atat inserarea implanturilor cat si restaurarea protetica provizorie, solutie preferata de pacienti din ce in ce mai frecvent dar si celelalte probleme de reabilitare orala (daca este cazul), de parodontologie, endodontie sau chirurgie orala. Acest procedeu se realizeaza de o echipa mixta constituita din medici specialisti in domeniul stomatologiei (implantologi, parodontologi, chirurgi, endodontic,proteticieni) si medic anestezist cu pregatire vasta si recunoastere atat pe plan national cat si international.

Reamintim ca astfel realizam cu succes intr-o singura sedinta operatii extreme de inserare de implanturi dentare, operatii parodontale, aditii si autotransplanturi de os, lifting sinus, interventii urmate in cadrul aceleiasi sedinte de restaurare protetica provizorie-pacientul fiind integrat socio-profesional imediat, fara a fi nevoit sa lipseasca de la serviciu sau din familie multe zile, toate aceste tratamente fiind efectuate intr-o alta maniera. Tuturor pacientilor care prefera acest procedeu le este foarte greu sa creada ca rezolvarea problemelor lor stomatologice s-au rezolvat fara durere, intr-o singura sedinta de cateva ore (in functie de complexitatea situatiei clinice) si fara spitalizare.

Sunt realizate astfel tratamente care ar putea dura luni de zile, intr-o singura sedinta, fara stres si cu rezultate exceptionale.

Restaurarea protetica pe implanturi - se realizeaza prin coroane sau punti metalo-ceramice, ceramica pe zirconiu, integral ceramica sau integral zirconiu, utilizand materiale si tehnici de maxima actualitate.

*Nota-in augumentarile fie sinusale, fie post-extractionale utilizam o tehnica de avangarda in domeniul chirurgiei orale folosind cu succes membrane PRF (Platelat Richi Fibrin=trombocite bogate in fibrin). Aceasta tehnica aduce un plus de valoare tratamentelor chirurgicale efectuate in clinica noastra contribunind major la o vindecare post operatorie rapida, reduce fundamental inflamatia si durerea post operatorie.

Atat in cadrul manevrelor chirurgicale de inserare a implanturilor dar si in timpul manevrelor de chirurgie orala in general, pacientilor anxiosi (fricosi) le asiguram comfortul prin asistenta de specialitate efectuata de medic anestezist care monitorizeaza permanent pacientul si functiile sale vitale cu aparatura de specialitate. In general tehnica utilizata este de administrare a solutiilor anestezice prin perfuzii intravenoase sau inhalo-sedare cu protoxid de azot.